TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 50.Yıl Ortaokulu

May

Teknofest gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz bilim, fen ve teknoloji ışıında geliştirilen tüm yerli projeleri yerinde görme imkanına kavuştu.

May

Okulumuzda Tübitak bilgilendirme videoları ve sunumu yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle büyük bir coşku içerisinde kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

5.04.2023 – 09.05.2023 TARİHLERİ ARASINDA EDİRNE İLİNDE DÜZENLENEN YILDIZ KIZLAR BASKETBOL GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA KATILAN 50. YIL ORTAOKULU KIZ TAKIMIMIZ, EDİRNE, ÇANAKKALE VE İSTANBUL İLLERİNİN OKUL TAKIMLARININ BULUNDUĞU DÖTLÜ GRUPTA MÜCADELE ETMİŞTİR.

Nis

Okulumuzda Ramazan nedeniyle "Hoşgeldin Ramazan" panosu hazırladık.

Tekirdağ Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce;

Siber Suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde;  22.12.2022 günü 5.Sınıf ,6.Sınıf  ve 7. Sınıf öğretmen ve öğrencilerine yönelik  "Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, Siber Zorbalik ile Teknoloji Bağımlılığı" konularında seminer/eğitim faaliyeti verilerek, broşür dağıtılmıştır.

Süleymanpaşa İlkokulu ile kardeş okul, protokolü imzalandı.

Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.