TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 50.Yıl Ortaokulu

.
Ortacami M. Yunusbey C. No.34 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
Vizyon
Bireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır.
Misyon
İyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışına uygun yetişmiş, birbirleriyle düşünce alışverişinde bulunabilen, kendilerini özgürce ifade edebilen, öğrenmenin sadece okul döneminde değil tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
- Tekirdağ MEM "Ayın Başarılı Okulu" Projesi Aralık Ayı Birincisi. - Tekirdağ Belediyesi Tarafından "En Temiz Okul" seçilmiştir. - Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Beyaz Bayrak" verilmiştir. - Güreş Takımımız Tekirdağ İl Birincisi, Hentbol takımımız il ikincisi, Basketbol takımımız il üçüncüsü olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz il merkezindeki minibüs duraklarına 350mt mesafededir. İlimizin her yerinden çarşıya gelen tüm toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilir.
Okulumuz il merkezinde yer almaktadır.